12. dec. 2016

Wishlist for your home

Wishlist for home
Tid til det første rigtige indlæg i lang tid. Jeg håber i stadig er lidt med derude. I dag deler jeg inspiration til hvad man kunne ønske sig til sit hjem. Jeg har selv nogen af tingene på collagen over. F.eks. Sonos højtaler, som vi er så glade her for, så glade at vi både har en i stuen og en i vores køkken. Det er så super smart, du kan styre musikken via din smartphone. Vi har også KitchenAid elkedel, som også er rigtig god. Man kan indstille temperaturen på den, så hvis du er lidt af en tefreak som mig, så er det ret smart at kunne styre temperaturen! Bomuldskludene er must! Efter jeg fandt ud af der er mikroplast i almindelige karklude, har jeg ikke købt dem siden også er de bare super fine disse. Jeg deler mere inspiration til jeres ønskeliste senere, håber ikke det er for sent! Hihi.

4 kommentarer:

 1. Jeg har også guld bestik på min ønskeliste i år, utrolig nok - hader at få tallerkener, glas og bestik i julegave, men når man gerne vil have noget dyrt må ønskeliste altså også byde på det :). Højtaleren vil jeg også gerne have, så fint!

  God mandag <3 http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt at se du stadig er her!! Yay <3 <3. Det der guld bestik er ikke særlig dyrt syntes jeg så i går det "kun" kostede 600kr for et sæt! Det er så fint altså. Højtaleren er for cool. Er så glad for vores. Knus!!

   Slet
 2. Lækre sager!!
  Ville selv gerne eje højtalerne og elkedlen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, også super lækre ting <3 Er i hvert fald glade for mine <3

   Slet