22. nov. 2015

THIS YEAR CHRISTMAS LIST

WWW.JULIEECRISTA.BLOGSPOT.DK

1. Jane Kønig Startag 2. Louis Vuitton Bracelet 3. Wilfa Slow Juicer 4. Nachtmann Nobeless 5. Magasin Giftcard 6. Calvin Klein Undies 7. New Balance wool sneakers 8. Menu Bed linned 9. COS glitter socks 10. Sephora Giftcard

Så fik jeg bikset min ønskeliste sammen, overraskende har jeg ret mange ønsker i år. Plejer ikke have sådan en stor ønskeliste, som nu. Men det er vel bare godt! :) Mine største ønsker i år må være Slow juiceren fra Wilfa, jeg har en ''normal'' juicer nu, som jeg ikke føler er nær så god, som en slow juicer. Så den står højt! Derudover er jeg så vild med Louis Vuitton armbåndet, og jeg kunne godt tænke mig et nyt designer smykke. Gavekort syntes jeg altid er en god ting at få, i år ønsker jeg mig et magasin gavekort, fordi jeg godt kunne tænke mig noget nyt undertøj, også syntes jeg det bedre selv at købe det end at pakke det op. Haha. 


Hvad med jer hvad ønsker i jer? Måske kan jeg få endnu mere inspiration :)! 
OBS! der kommer snart flere inspirations indlæg til hvad man kan ønske sig ;)!

5 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne ønsker :-) sjovt nok står slowjuiceren fra Wilfa også højt på min ønskeliste... derudover ønsker jeg mig den fineste stof BH fra Moss Copenhagen samt en halskæde og lædertaske fra samme mærke. Og sidst men ikke mindst Hammershøi vasen fra Kähler i petroliumsblå og bodyscrub + rensebalm fra Karmameju...

  SvarSlet
  Svar
  1. Gode ønsker! Karmameju er så lækkert! Tror faktisk også jeg vil ønske mig den nye rensebalm! :-D har hørt godt om den.

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  3. Den kan virkelig anbefales.. har prøvet den en enkel gang og den var simpelthen så lækker :-) man kan sidde i rigtig lang tid og massere den på huden, man har ikke lyst til at stoppe igen, og som skønne Mette fra Karmameju siger, er det jo rigtig sundt for ens glød i ansigtet at man husker at rense grundigt og bruge god tid på at massere produkterne ind i huden. Jeg glæder mig ihvertfald til at sidde og nusse lidt om huden!

   Slet
  4. Ja det er helt rigtigt! Jeg massere tit mit ansigt bare i ansigtsolie! Det giver simpelthen så meget til huden! :)

   Slet