14. jan. 2014

CONFIRMATION OUTFITS INSPIRAITON

confirmation inspi
Konfirmationerne er lige rundt om hjørnet næsten, folk er allerede ude at få kjolerne i hus, så her er lidt inspiration til dem der skal konfirmeres, eller måske bare bliver studenter eller afslutter folkeskolen? Hvad ved jeg. Men her ser i lidt forskellige bud. Jeg er godt klar over tingene er dyre, men en konfirmations kjole koster jo stort set det samme? og du kan bruge tøjet igen efter. For at se hvor tingene er fra, bare klik på billedet. Ville ønske jeg skulle konfirmeres igen, blev selv konfirmeret i 2011, så det er længe siden, ville ønske jeg havde købt noget mere lign dette. Hvad syntes du om sådan et indlæg her?

5 kommentarer:

 1. Super hjælpsomt indlæg!! Er helt vild med kjolen fra Wang, og den er helt sikkert kommet på listen over mine overvejelser. Du må meget gerne lave flere lignende indlæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super at du kunne lide det, ja kjolen fra wang er så fin, og god at benytte igen! Jeg vil lav flere lignende indlæg :-)

   Slet
 2. Der er vidst nogen som har blevet "inspireret" af claudias polyvore altså hende der fra liveanddream

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej egentlig ikke, er blevet inspireret af en som hedder Ellen til at lave den :-)??? Så vidt jeg ved har claudia hellere ikke lavet et indlæg om det?

   Slet
 3. Vildt fedt indlæg! Elsker bare din blog :-)

  SvarSlet