13. jan. 2014

BACK AGAIN FROM NORWAY

Så er jeg tilbage fra Norge, har faktisk helt glemt at informere jer om at jeg tog på skiferie. Jeg har været i Hafjell i lille hammer med min kæreste og hans familie på ski ferie. Det har været så fedt, virkelig. Det var første gang jeg har været på ski, da min familie aldrig har gjort det. Jeg er så overlykkelig for at ha oplevet det, da jeg så længe gerne vil have prøvet det. Det er hermed gjort, og jeg lærte det på under 2 timer, no kidding. Nu tager jeg allerede de røde/sorte, og kan allerede have fart på samt hoppe. Jeg griner af at jeg var ved at græde over at være på liften, og skulle stå på ski første gang. Men det har været så fedt, glæder mig til jeg skal prøve det igen. I går var vejret så smukt, og det var også ret koldt, omkring - 20. Har i stået på ski før?

9 kommentarer:

 1. Elsker farverne i dine billeder! :-)
  Følger nu din blog igen, har fulgt den lille rejse rundt under de forskellige navne, og tænkte på om du ville følges med mig, nu når jeg følges med dig?

  xxx
  emiliecberg.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder - elsker Norges natur <3

  SvarSlet
 3. Er faktisk på skiferie lige nu med efterskolen, også i Hafjell!! Det er min anden dag på ski idag, men står allerede på røde pister, eeeelsker det! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaaa Hafjell er så lækkert og hyggeligt! Ej hvor sjovt du egentlig også er der haha.

   Slet
 4. Jeg har i mange år været på skiferie med min familie, men har ikke været afsted de sidste par år, dog skal vi afsted igen i år. Så det kunne da være, at du kunne lave et indlæg med musthaves til vinterferien? :-)

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. wow looks so nice!! xx
  http://eighteen-cool.blogspot.com/

  SvarSlet