3. feb. 2017

stress og ferieHello. Jeg har fået ferie fra arbejdet, og jeg siger jer ikke hvor tiltrængt det er. Jeg gik på ferie i onsdags, også nu har haft fri i 2 dage.
Hele ugen har jeg bare været ekstremt træt, så træt at jeg har været helt varm og rød i ansigtet, som jeg bliver når jeg er helt udkørt. Jeg har faktisk ikke styr på hvornår man har stress, men jeg tænker det helt klart er tegn på stress alligevel. Når kroppen ved man har fri og man kan slappe af helt og fuldstændig, så mærker man for det første man har tegn på stress. Det har jeg i hvert fald hørt en læge sige. 

Jeg syntes det er lidt skræmmende, at jeg stadig er fuldstændig energi forladt. Jeg skal godt nok begynde tænke på hvad jeg skal her i livet, og finde en uddannelse eller andet jeg kan lide. Så jeg kan være glad for min tilværelse og ikke kører rutine hver dag, som bare hedder stå op, på arbejde, hjem, slappe af og være helt udkørt, tidligt i seng fordi jeg er så enormt træt. Jeg er i hvert fald glad for jeg har ferie nu og jeg skal New York i næste uge, yeeees! Lige hvad jeg har brug, at komme ud at se noget andet. 

Har i det også sådan nogen gange eller jeg bare ynkelig? :)

1 kommentar:

  1. Det lyder ikke så godt :-( håber det vender for dig når du har haft lidt mere ferie! Jeg er netop startet på studie. Jeg var virkelig i tvivl om jeg havde mest lyst til at fortsætte med at arbejde til sommeren, eller om jeg ville starte nu. Er simpelthen så glad for at jeg tog beslutningen om at starte. Jeg havde virkelig brug for at få en luftforandring, fordi mit arbejde var så ensformigt og rutinepræget at det bare drænede fuldstændig for energi (jeg stod i tøjbutik). Mange sure kunder, stresset dagligdag fordi vi konstant var for få på arbejde, og det sætter altså virkelig sine præg på ens energiniveau. Husk at passe på dig selv og sige stop når arbejde bliver for meget :-) men New York bliver bare helt fantastisk, er virkelig misundelig!

    SvarSlet