9. jan. 2017

Cool Sportswear

Hey igen! Og godt nytår! Ja, det gik lige op for mig jeg ikke har blogget i det nye år. Så jeg håber i alle sammen er kommet godt ind i det nye år. For leden dag var jeg i H&M, fordi jeg havde fået et gavekort, og valgte bruge dette i H&M, da jeg kiggede ind og fandt denne seje sports bh! Syntes selv den er ret cool, og lidt anderledes farve sammensætning. Jeg syntes faktisk H&M sports kollektion lige nu er super fed. Men jeg fandt denne bh, og den er rigtig behagelig at have på, jeg har allerede haft den i brug. Jeg har faktisk kun haft Nike sports bh'er, dengang de var super ind, hvor jeg engang fik dem i julegave. Men de sidder så ubehageligt og stramt, man kan næsten ikke trække vejret i dem, i hvert fald ikke den helt klassiske model, som i nok kender. Så nu tog jeg mig sammen til at købe en jeg syntes var pæn, behagelig og ikke alt for dyr. Jeg fik forresten byttet den Casall sports bh, som jeg viste i mit julegave haul. Den sad bare lidt for stramt og vælger så bruge penge på sportstøj når jeg skal til New York til februar.


H&M sport
Super fed kollektion de har bikset sammen ikke?! Jeg er vild med den mørkeblå løbejakke, som jeg klart kunne bruge. Sports rygsækken har jeg også kigget en del på, og overvejer virkelig købe den og bruge den når jeg skal til new york, den er ret cool ikke?!

3 kommentarer:

 1. Det er nogle virkelig fine items de har fået kreeret denne gang! Helt vildt fine farver! Kan anbefale dig at tage forbi Century21 i New York og købe sportstøj til outletpriser, så vidt jeg husker gav jeg ca. 30 dollars for en træningstrøje og sådan nogle stramme dry-fit shorts fra Adidas, virkelig billigt (dollars var så også i en lavere kurs dengang, men alt i alt nok stadig billigere end herhjemme!) Også er Century21 bare en vild forretning med mange gode mærker til ingen penge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor fedt! Det skal jeg klart checke ud!! Hvor ligger det henne? <3

   Slet
  2. Har fundet 2 adresser på Manhattan, er usikker på hvilken en jeg har været i :s tror muligvis det er den på Broadway!

   1972 Broadway
   New York, NY 10023

   21 Dey Street
   New York, NY 10007

   Slet