21. mar. 2016

På det seneste har jeg.. #1...Fået et stort skattesmæk :( øv!!!! Er det ikke bare noget af det væreste!
...Haft fødselsdag, og er blevet 21 år! Say what, jeg syntes alligevel det lyder ret gammelt, i forhold til hvad jeg føler, kender i det? også syntes jeg på ingen måde jeg ligner en der overhovedet er i 20'erne.. :( Og noget helt andet hvad sker der for at PH deltagerne altid ligner de er meget ældre end de er?
...Haft mega optur over vejret, årh hvor er det lækkert med noget forårs sol, det gør mig helt glad!
...Jeg købt frø i tiger, som jeg skal plante snart, det er også helt forårs agtigt <3
...Sendt en pakke som blev væk med post danmark, om jeg gider sende med det l*rt igen! Nej tak!!!
...Kigget på lækre forårs news på Asos, gid jeg havde råd :P Er specielt vild med print, mønster og forårsfarver.
...Været sådan lidt irriteret/skuffet over når nogen ikke skriver ''tillykke med fødselsdagen'' som man regnede med godt lige ville skinke en én tanke, kender i det?
...Været enormt skole træt, og jeg gider slet ikke lave de dumme afleveringer... årh!
...Været utrolig i tvivl om hvad jeg skal arbejde med/uddanne mig som de næste år. Nu hvor jeg er 21 år, kan jeg godt føle jeg har lidt travlt.. Men jeg ved faktisk overhovedet ikke hvad jeg vil! Det er lidt frusterende.
...Startet 14 dage uden sukker i Mandags! Lige nu går det faktisk helt fint :). Det gik helt fint indtil i går, hvor der var et dumt åbningstilbud hos Lagkagehuset, så vi fik købt en kage. Jeg fortrød senere på dagen, men jeg vil ikke fortryde dette mere, nu kigger jeg bare fremaf og forsætter derud af. Jeg har faktisk ikke lyst til at spise slik som sådan, og jeg har hellere ikke sukkertrangen længere, lækkert ikke <3
...Været meget mere lykkelig og glad, hvilket jeg tror hænger sammen med ovenstående. Men det vil jeg skrive mere om hvis jeg syntes jeg mærker en del forandringer ved at skære dårlige madvaner ud af min kost såsom sukker og processed food(Hvad hedder det nu på dansk?).

Hvad syntes i om sådan indlæg, hvor i for et indblik i mit liv? <3

2 kommentarer:

  1. Processed food på dansk er forarbejdet mad ;-) Jeg har også prøvet her i ferien at undvære sukker, men argh, det er så svært :-/ Min rekord er 7 dage uden sukker, haha. der er så mange fristelser overalt, især her i påsken... Tror jeg begynder, når april starter hehe. Er så enig i, at det påvirker ens humør, at solen skinner, det er så lækkert! Bliver så nice at lægge alle jakker og halstørklæder væk og hoppe i sommertøjet og på med sandaler <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja virkelig enig med man kan lægge store jakker væk og halstørklæder. Og når ja det hedder forarbejdet, kender du ikke det når man bare ikke kan huske et ord! Åh haha! Jeg syntes ikke det er så svært igen med sukkeret, men ja man skal virkelig være standhaftig! Men når jeg ser noget positivt ved ikke at spise det motivere det mig så meget! Knus fra Juliee <3 tak for din kommentar betyder meget!

      Slet