20. jul. 2014

Autumn....

fall, can't wait!
Jeg ved ikke om i allerede ved det fra sidste år af, men jeg ELSKEEEER efteråret. Det er min absolut yndlings årstid. Alle designernes AW-kollektioner rammer altid lige i øjet. Det er bare meget glæde ved efteråret syntes jeg. Især når bladene skifter farve, de indendørs aftner med te, hvor regnen siler ned. Det er ren hygge syntes jeg. Men som sagt alt det lækre tøj udkommer om efteråret, og jeg burde egentlig have sparet op til at kunne købe noget, men nej mit budget bliver lidt stramt.. Det forklare jeg nærmere om 2 ugers tid.... Er i også vilde med efteråret eller det bare mig?

8 kommentarer:

 1. Super fin collage! Jeg er altid forelsket i efteråret, til sidst af august, men når vi kommer hen i oktober, synes jeg altid, det godt må til at blive december, haha!

  astridwille.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er rigtigt nok, syntes bare efteråret er så specielt??

   Slet
 2. Sådan generelt, så er jeg allermest til forår og særligt sommer, men når det gælder beklædning er jeg også helt klart en efterårspige, fordi det stadig er varmt nok til at man ikke skal være iført uld fra top til tå for at kunne holde varmen, men det er koldt nok til at dyrke noget lag på lag, huer, tørklæder og overtøj - men af den lettere slags.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det rigtigt? Syntes forår er så kedelig haha. Jaap glæder mig altså til at kunne klæde mig lidt varmere på!

   Slet
 3. Jeg er også vild med efterår. Både efterår og forår er fedt, for der er ikke alt for varmt til, at man kan have bukser og lave lag-på-lag outfits, men stadig ikke koldt nok til sne!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. super fine items du har fundet! - er helt tosset med den grå jakke!

  //N.K.L
  www.nkl-fashion.dk

  SvarSlet