1. maj 2014

Mulberry Bayswater

 photo IMG_3288-001_zpsa83f6b9a.jpg

 photo IMG_3291-001_zps18702de6.jpg Åhhh min elskede nye Mulberry. Nu tænker i nok WOW! Både Balenciaga og Mulberry?? Faktisk har jeg valgt at sælge min Balenciaga, eller rettere sagt solgte. Jeg var ikke særlig lykkelig over den alligevel, som jeg nu havde truet jeg ville blive. Jeg var også skuffet over kvaliteten på den. Nå nok om den, fordi nu er den væk. I dag købte jeg min nye elskede taske. Jeg har altid gået og drømt om Mulberry Bayswater, men jeg tror jeg blev meget hypet omkring det der Balenciaga, så gemte egentlig den drøm lidt væk. Hvorfor det ved jeg ikke. Men jeg er rigtig glad for dette valg, fordi jeg ved at kvaliten er i top! Og den er jo bare så så smuk. Kan ikke få armene ned. Jeg ved jeg kommer til at have denne i mange år. Hvad syntes i om den? 

11 kommentarer:

 1. Årh, den er SÅ lækker!

  http://pernillefriis.blogg.se/

  SvarSlet
 2. Den er virkelig lækker!
  Hvor meget måtte du give for den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det er noget jeg helst ikke kan lide at remse op på bloggen, men du kan checke det ud på deres hjemmeside www.mulberry.com :-)

   Slet
 3. Må jeg spørge hvad den farve hedder? Skal nemlig vælge en selv! <3

  Jeg har startet en ny giveaway! Måske du havde lyst til at tjekke den!

  http://amorspil.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Jeg var også alt for oprevet over hele den der "Balenciaga trend" - dog valgte jeg at holde fast i min gamle drøm og var så heldig at få mig erhvervet en Bayswater i Fødselsdags gave. 100p det bedste valg, og fedeste taske. Skal du nok blive glad for (!!) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har også altid drømt om smukke bayswater, men man bliver simpelhen så manipuleret af diverse medier! Også var kvalitet bare så ringe, ej virkelig opreklameret. Men jeg er så glad for min smukke dame hehe!

   Slet
 5. Hvor er den lækker! Der kan godt være en MacBook Pro 13" i, ikke? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo! Og den kan også sagtens bære tungt, så det er super lækkert :-)

   Slet
 6. Den er noget så smuk, og jeg kan kun være enig - jeg har selv en, der er lidt mindre end din, og de kan bare et eller andet. Kvaliteten er i top! Hos Mulberry ved man, hvad man får for pengene. Dem alle værd. Og jeg synes, det var et godt valg, du tog - Balenciaga er så overvurdet. Jeg synes egentlig, taskerne er ret grimme, haha.

  Knus <3

  SvarSlet