31. mar. 2014

NEW BALENCIAGA BAG

Ej, syntes det er lidt pinligt at den her blog snart kun handler om ''new ins'', men nu skal jeg nok stoppe og få nogen andre indlæg ind.
I dag modtog jeg min længe længe ønskede Balenciaga city taske, efter noget opsparing og en masse masse arbejde i sidste måned. Jeg er så glad for endelig at være ejer af en Balenciaga taske, jeg har virkelig været nærmest stresset over, hvilken af city modellerne jeg nu skulle vælge, men det blev til Giant 12 silver. Og jeg er rigtig glad for mit valg. I skal nok få en masse outfits billeder i den nærmeste fremtid.

12 kommentarer:

 1. Kan godt forstå at du er glad for den det ville jeg også være!:)

  http://www.nannasimonsen.com

  SvarSlet
 2. Giv mig, giv mig, giv mig! Jeg er selv ved at spare sammen til sådan en baby, men det er godt nok svært at vurdere hvilken man skal købe. Det er jo mange penge, så den skal helst være den rigtige størrelse og farve osv. Men jeg glæder mig til at se dig med den, så man kan få en fornemmelse af hvor "giant" den er :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er svært, fordi det er så mange penge! :)

   Slet
 3. Fooo syyyyygttt G! Vil så gerne eje sådan en!
  Har en lyserød Classic Mulberry taske, den er jeg selv meget glad for! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, uhh elsker også Mulberry tasker <3

   Slet
 4. Hader at indrømme det, men gud hvor er jeg misundelig, altså!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Super flot taske - hvor er du heldig.
  Men jeg er enig med dig i at din blog er blevet alt for meget "New in og de dyreste fine ting jeg har brugt mange penge på skal vises frem"
  F. eks dit armbånd, lala, iphone 5s og nu din taske.
  Men det ville være dejligt at se noget andet fra dig, for du plejede at være en super dygtig og interessant blogger. :))

  SvarSlet
 6. Det var det der jeg præcis ville undgå! Det er altså ikke for at blære mig! Overhoved, ærligt, er det bare fordi jeg er løbet ud for inspiration, og det eneste jeg kunne komme på var new ins men tak for det :-)! Det er jeg glad for du siger jeg er. Der kommer snart nye indlæg :-)

  SvarSlet
 7. Super flot taske, den er fed på dens helt egen måde! :)

  Kig gerne forbi, knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet