25. feb. 2014

GREAT SKIN

great skin
Lige her fortiden er jeg blev meget tiltrukket af ren velvære, i har nok alle hørt om ordet Detox. Jeg føler mig dejlig ren og på ny, hvis jeg har spist sundt, og drukket en masse vand, og det er bare en skøn følelse. Jeg vil super gerne prøve en 7-dags juice kur, men det må vente til jeg har fået mig anskaffet en juicer. I forvejen tager jeg en masse vitamin piller & kost tilskud, for at min krop får det, den mangler for at fordøje osv.

Men indlægget skal jo egentlig handle om at få en lækker hud. Alle ved man skal drikke en masse vand, faktisk 2,5 - 3. liter om dagen, og det hjælper også på at få en flot hud. Derudover har jeg kigget mere her på senest, på rene produkter til huden. Såsom Rudolph Care og Karmameju, og allerede er der mange ønsker fra Karmameju. Jeg elsker det med at de er rene olier, og masser af ingredienser fra naturens side, så det bare er 100% rent. Så håber jeg får lidt i fødselsdags gave. Men for at få en dejlig ren hud, er det meget vigtigt at man renser huden morgen og aften, så man får alt skidtet væk, og fået renset sine pore, det vil helt sikkert mindske uren hud, hvis man døjer med det.

Kan i lide rene produkter eller går du ikke så meget op i det?

Grunden til så lidt blogging er at jeg arbejder meget for tiden på mit arbejde, og det er for det meste lige efter skole til omkring kl 19, så derfor er min blogging så dårlig for tiden, bliver snart bedre! Knus!

4 kommentarer:

 1. Hej.

  Hvad hedder den skrift som du har brugt til din header? <3

  SvarSlet
 2. Elsker Rudolph Care, ejer selv en body lotion der fra, som er super god!

  http://byus2you.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh heldig! Har faktisk aldrig fået prøvet rudolph care!

   Slet