23. dec. 2013

SOMETHING ABOUT TRAINING


Ja, jeg er jo begyndt at træne en del, jeg træner ca. hver anden dag i ugens løb. Jeg starter altid ud med at tage løbebåndet som opvarmning, derefter går jeg i gang med styrketræning af hele kroppen. Jeg har fået langt et træningsprogram af en vejleder i FitnessDK, som jeg benytter godt. Jeg er også en del færdig i kroppen efter, men jeg desværre ikke tid til at dele dagene op i sektioner, såsom balder og ben den ene dag og noget andet den anden dag. Hvis jeg ikke når i fitness, så træner jeg bare derhjemme med noget cardio og pilates.

Når jeg er færdig med at træne tager jeg måske en protein bar eller noget jeg køber i mit fitness center, eller ingenting. Jeg har fået købt nogle Quest bar, som er rigtig populære, men jeg ved ikke rigtig hvad jeg syntes om dem. Førhen har jeg taget protein shakes, men bryder mig ikke rigtig om smagen, desværre..

Jeg tager derudover vitaminer og mineraler fra FitnessGuru, som er en bøtte der hedder ''OnePack'', det er nemt og godt! Derudover har jeg denne trænings log, men har ikke rigtig benyttet den så gevaldigt meget.. Træner du?? 

5 kommentarer:

 1. Org du har da også selv en lækker blog! Hermed fast læser :-)

  kig gerne forbi igen snart

  cbycmodeblog.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Trænede lidt før sommer, men har ikke rigtig fået taget mig sammen, til at begynde igen, desværre, mangler lidt motivationen til det, og ved ikke helt hvordan jeg skal komme igang.

  http://fairestaddiction.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Kender det, det hjalp mig meget at starte i er fitness center, men det er selvfølgelig også lidt dyrt.. Hmm kan prøve at lave motovations indlæg osv snarest?

   Slet
 3. Hvor har du købt din workout log henne? :)

  SvarSlet