9. okt. 2013

091013

For en uge siden startede jeg i fitness, og jeg er allerede rigtig glad for det, og syntes det er rigtig sjovt faktisk. Efter at have haft læseferie, sommeferie og faktisk også ''fri'' ind til efter efterårs ferie(af en masse grunde) er jeg virkelig blevet lad, træt og virkelig dårlig form, udover det havde jeg også monokleose i langtid, og det har bare gjort at min kondition har forvrænget sig gevaldigt. Før i tiden løb jeg snildt 5 km. I går fik jeg lagt mit træningsprogram, så nu skal jeg rigtig meget i gang, og kan faktisk ikke vente til næste træning! Går du i fitness?

4 kommentarer:

 1. Burde virkelig til at begynde at træne igen. Har du nogle tips til at komme igang igen? (:

  http://eyesintheshadow.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, det hjalp da jeg startede i fitness, men det er også dyrt at gå i fitness.. Men det hjalp mig rigtig meget, og nu hvor jeg har træningsprogram vil jeg helt vildt gerne derop og træne. Også fordi man er bundet og betaler til det, så gør man det os :-) Men ellers hvis ikke fitness kan det måske hjælpe at kigge på fitness/motivition tumblr's !! :-) håber det hjalp lidt!

   //Julie

   Slet
 2. Hej Julie. Jeg er fast læser af din blog, og er rigtig glad for at være det - jeg synes du er meget god til at følge strømmen og trends/mode, men gør alting til dit eget - thumps up for det! Men jeg må ærligt sige, og bliv endelig ikke fornærmet (det er i hvert fald ikke intensionen) - jeg finder det lidt frustreret og meget forvirrende, når du gang på gang skifter "blog". Med nye adresser og layout. Hver gang jeg klikker ind, kan jeg ikke finde rundt og skal lige tjekke, om det nu også er din blog, jeg kigger på. Jeg synes dog altid du formår at lave et fedt layout, så jeg håber snart, du finder dig til rette og finder dit "hjem" til bloggen :-)
  Hilsen Michelle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Michelle, jeg forstår dig fuldt ud, og jeg syntes også selv det er rigtig dumt jeg har skiftet blogge hele tiden. Og jeg har været bange for at åbne en ny især denne, rigtig bange for at få en masse kommetare om det her. Jeg har ikke følt for nogen af de andre blogge, og har brug for en helt frisk pust nu. Hvilket jeg har gjort for jeg har oprette helt ny google account nu. Sådan at ingen google readers er kommet med kun min bloglovin. Denne blog føler jeg for langt om længe, og det her blev mit hjem. Jeg er rigtig glad for din kommentar og jeg er glad for jeg kan skrive det her til dig. Jeg håber måske du vil forstå det her, det håber jeg. Jeg er glad for du er fast læsere af min blog, og du har holdt ved! Tak!

   Julie

   Slet